Špinavá zámková dlažba bez života? Vieme ako nato!

Ak váš dvor zdobí zámková dlažba, iste viete, že patrí medzi najpraktickejšie a najpoužívanejšie riešenia. Zámková dlažba je pevná, odolná a vydrží dlhé roky, no časom sa na nej hromadia nečistoty, špina a rôzne usadeniny, ktoré jej funkčnosť znehodnocujú. Našťastie existuje jednoduché riešenie, ako ju dokonale vyčistiť a vrátiť jej pôvodný lesk – vysokotlakové čistenie.

Vysokotlakové čistenie zámkovej dlažby je moderná a účinná metóda čistenia, ktorá spočíva v použití vysokotlakového prúdu vody, ktorý odstraňuje nečistoty a špinu z povrchu dlažby. Vysokotlakový prúd vody je schopný odstrániť aj tie najodolnejšie škvrny, ktoré sa nedajú odstrániť bežným spôsobom.
Pri vysokotlakovom čistení zámkovej dlažby sa používa špeciálny prístroj, ktorý zaisťuje vysoký tlak vody, ktorý dokáže účinne odstrániť mastnotu, sadzu, rôzne farby a podobne.

Druhy čistenia

Existujú dva druhy čistenia, z ktorých si zákazník môže vybrať. Ponúkame vysokotlakové čistenie zámkovej dlažby pomocou chémie, kde si môžete vybrať  možnosť impregnácie alebo bez impregnácie. Po vyčistení si všetku znečistenú vodu odnesieme so sebou, takže sa nemusíte báť o znečistenie životného prostredia.

Druhou variantou je vysokotlakové čistenie bez chémie, pri ktorom využívame zabudované čerpadlo priamo v prístroji, vďaka ktorému sa voda odsaje rovno do kanála.

Je pre mňa vysokotlakové čistenie zámkovej dlažby ideálne riešenie?

Vysokotlakové čistenie zámkovej dlažby má množstvo výhod, ktoré by vám mohli pomôcť pri rozhodovaní sa, či je táto metóda čistenia pre vás správna.

Tu sú niektoré z nich:

Účinnosť

Prúd vody je vďaka vysokému tlaku schopný odstrániť špinu, nečistoty a usadeniny z povrchu zámkovej dlažby, ktoré sa nedajú odstrániť bežným spôsobom.

Rýchlosť

Vysokotlakové čistenie je rýchlejšie ako manuálne čistenie. S potrebným vybavením dokážeme vyčistiť väčšiu plochu rýchlejšie a efektívnejšie.

Šetrnosť k životnému prostrediu

Tento proces je šetrný k životnému prostrediu a neohrozuje prírodu ani zvieratá.

Dlhodobý účinok

Vysokotlakové čistenie zámkovej dlažby zlepšuje vzhľad a predlžuje jej životnosť. Zámková dlažba bude odolnejšia voči poveternostným vplyvom a nečistotám po dlhšiu dobu.

Vysokotlakové čistenie zámkovej dlažby je veľmi efektívne a spoľahlivé riešenie. Okrem toho vám ušetrí čas a peniaze v porovnaní s manuálnym čistením. V Uni-Lux používame len to najmodernejšie vybavenie a príslušenstvo, ktoré si poradí so všetkými druhmi znečistenia. Ak chcete, aby vaša zámková dlažba vyzerala opäť ako nová, neváhajte nás kontaktovať!

Alebo